Szakirodalom, könyvek > Kecske - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szakirodalom, könyvek > 6 weboldal. Kategória leírása: Kecsketenyésztés könyvek, szakkönyvek.
Szponzorált linkek
Juh- és kecskebetegségek
http://www.szakkonyv.hu/portal.aspx/product/show/a239076d-a358-4221-8333-0f5 ...

Szakkönyv.hu Online Könyváruház - Juh- és kecskebetegségek. A szerzők mindenekelőtt a gyakorlati igények kielégítésére törekedtek. A betegségek közül a nagy gazdasági veszteséget okozókat és közegészségügyi szempontból fontosakat tárgyalják részletesebben. A klinikai és kórtani ismereteket úgy csoportosítják, hogy segítsék a betegségek helyszíni felismerését.

Juh- és kecskebetegségek
Házi sajtkészítés kecske-, juh-, tehéntejből
http://www.konyv-konyvek.hu/hazi_sajtkeszites_kecske_juh_tehentejbol

A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez ismernünk kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig...

Házi sajtkészítés kecske-, juh-, tehéntejből
Útmutató
http://www.freeweb.hu/kecskesajtgyurufu/01termekeink.htm

Útmutató a kecske-tejtermékeink szavatossági idejének meghatározásához. Gyakran felteszik a kérdést, hogy termékeink meddig ehetőek. Ennek precíz feltüntetése a tömegtermelés és a nagyobb áruházak megjelenése óta létezik. A forgalmazott állati termékekre rá kell írni, meddig fogyasztható...Természetes esetben az eltarthatóság függ a hőmérséklettől, a nedvességtartalomtól és a baktériumok mennyiségétől. Alacsonyabb hőmérsékleten, a kisebb nedvességtartalmú tejtermékek tovább fogyaszthatók, mert a baktériumok, amelyek a változásokat okozzák, lassabban szaporodnak. Lássuk, mit jelent ez a gyakorlatban, termékenként.

Útmutató
Kecske elnevezések
http://mindenamikecske.blogspot.com/2010/02/kecske-elnevezesek.html

A kecske neve nem és életkor szerint, További tenyésztési kifejezések.

Kecske elnevezések
notabenekonyv - Kecsketenyésztés
http://www.notabenekonyv.hu/Kecsketeny%C3%A9szt%C3%A9s

A Kecsketenyésztés első kiadása óta, számos kérdés és probléma vetődött fel. Az ezekre adott válaszok, a sikeres kecske tartás alapjához tartoznak. Reméljük, a könyv bővített második kiadása teljesebbé teszi a kecsketenyésztők ismeretét és ezzel hozzájárulunk a sikeres kecsketenyésztéshez, - tartáshoz.

notabenekonyv - Kecsketenyésztés
Kecsketenyésztés
http://www.equus.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=3904&sName=Kecsketenyésztés

A szerző hitvallása: Aki kecsketartásra szánja el magát, az szeresse az állatot. Vegyen annyi fáradságot, hogy néhány napot töltsön el egy kecsketartó telepen. Ha ez idő alatt a kecske szeretete tovább erősödött benne, akkor néhány egyeddel kezdjen hozzá saját tenyészete megalapozásához. A sikeres kecsketenyésztés alapja az állatok szeretete. A Kecsketenyésztés első kiadása óta, számos kérdés és probléma vetődött fel. Az ezekre adott válaszok, a sikeres kecske tartás alapjához tartoznak. A legutóbbi időben azzal kerestek meg bennünket, hogy mi az oka annak, hogy szarvatlan állomány kialakításakor az utód gödölyék között sok a meddő, a bakok pedig terméketlenek. Egy másik kérdés csoport, hogy értékében van-e különbség az egyes kecskefajták teje között, ami feltehető, hogy később kihat a tej árára is. További kérdések között szerepelt még, hogy a termelői kecsketejjel szemben milyen követelmények vannak stb. és még sok más kérdés.

Kecsketenyésztés
Hirdetések
Oldal leírása
kecske.wyw.hu: Kecske katalógus kecskefarm, kecsketenyésztés, kecsketúró, képek, videók, kecskefajták, ételek, receptek, fórumok, kecskés mesék, kecsketej, kecskefejés, betegségek, klub, magyar tenyésztők, termékek.
Gyűjteményünkben 163 válogatott kecske témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 163 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 44308