Magyar tenyésztők, kecskefarmok > Kecske - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar tenyésztők, kecskefarmok > 11 weboldal. Kategória leírása: Magyar kecsketenyésztők, kecskefarmok.
Szponzorált linkek
Alföldi Garabonciás
http://www.garabonciassajt.hu/

Kecsketelepünk Bács-Kiskun Megyében, Kecskeméttől 30 km-re az 52 úton (26 és 27 kilométerkő között) helyezkedik el. A telep létrehozásának egyik fő motiválója volt, hogy eredetileg kecsketej feldolgozására épített üzemünk megfelelő minőségű és mennyiségű kecsketejet beszállító partnerek hiányában ma is jórészt tehéntejet dolgoz fel. Célunk elsősorban kecsketejből készített minőségi termékek előállítása. Elérhetőségeink: Cím: 6070 Izsák Gedeon dűlő 156.

Alföldi Garabonciás
Pacsérvisnyei Kecsketanya
http://www.kecsketanya.hu/

A kilencvenes évek elején, németországi tanulmányainkat befejezvén, belefogtunk organikus gazdaságunk kialakításába. A gazdaság fõ pillére a tejtermelõ állattenyésztés. Az állomány mintegy 16 fejõskecskébõl, valamint öt darab magyar tarka tehénbõl, és azok szaporulatából áll.Néhány mangalica és két szamár teszi változatosabbá a gazdaságot. A negyven hektáros terület Somogy megye déli részén, a Zselic erdeinek határán található.

Pacsérvisnyei Kecsketanya
Nagyrédei Kecskefarm
http://www.nagyredeikecskefarm.gportal.hu/

Heves megyében, a Mátra hegység lábánál található Nagyréde. A falu szélén, közel a természethez található a kecskefarm. Az odalátogató vendégeknek felejthetetlen élményt nyújt a ma már szinte feledésbe merülő régies életforma, a kinti, rohanó világot szinte kizáró, hagyományokat őrző farm. A házigazda, Valiskóné, Judit szeretettel fogad minden idelátogató vendéget, akár csak az ott készülő sajtból szeretnének vásárolni, megkóstolni, akár valami családi, baráti eseményt szeretnének ott megünnepelni.

Nagyrédei Kecskefarm
Mea Kecskefarmja
http://kecskefarm.uw.hu/

Állatenyésztő és Állategészségügyi Szakközépiskolába jártam, többször visszatértem már a kecske tartáshoz. Hol ilyen, hol olyan indokkal kellett abbahagynom, de sajnos rá kell jönnöm, nem tudok meg lenni nélkülük.Ez egy nagyon is elhanyagolt szegmense az állatenyésztésnek, hiszen én sem tanultam róla egy sort se. Mai ínséges világunkban a kecske nagyon sokrétűen hasznosítható.

Mea Kecskefarmja
Bácshegyi kecskefarm
http://sites.google.com/site/bacshegyikecskefarm/

A Bácshegyi kecskefarm honlapja. Kecskesajtok, tehénsajtok, kecskék.

Bácshegyi kecskefarm
Lestyinai Kecskefarm
http://lestyinaikecskefarm.hupont.hu/

Adalékanyagmentesen, természetesen. 2005-ben vettünk egy szántóföldet Budapesttől 12 km-re. Úgy gondoltuk, itt visszavonulhatunk a fővárosi forgatagtól...A tanyán tartunk még tyúkokat a friss tojásért meg a finom húsáért. Malacokat, hogy ne kelljen henteshez mennünk. Egyébként a malacokat kecsketej savóval és búzakorpával etetjük, ettõl fantasztikusan finom a húsuk.

Lestyinai Kecskefarm
Simonfai kecskefarm - Zsendice Sajtudvar
http://zsendicesajtudvar.hupont.hu/

A simonfai kecskefarm a Zselic szívében már 7 éve fogadja a sajtkedvelőket, és állítja elő a legváltozatosabb, csak erre a tájra jellemző sajtokat. A gyógynövényekben dús legelőn, és az azon csörgedező kristálytiszta patak vizén nevelkedett kecskenyáj tejéből készült utánozhatatlan minőségű sajtok évek óta vonzzák főként azokat a sajtimádókat, akik szakítottak a trapista monotonitásával, és valami új, valami természetes és különleges ízvilág után áhítoznak.

Simonfai kecskefarm - Zsendice Sajtudvar
Tenyésztők
http://akecske.gportal.hu/gindex.php?pg=2198763

kecsketenyésztők gyüjtemény - Kecske hírek, minden ami kecske.

Tenyésztők
Tündérmajor Kecsakefarm
http://www.freeweb.hu/kecskesajtgyurufu/

Kulcsár András, Szalóki Zsuzsanna - Gyűrűfű Tündérmajor Biogazdaság, Kecskefarm, Tejfeldolgozó. Gazdaságunk kecsketenyésztő farm és kecsketej feldolgozó kisüzem. Mintegy 100 anyakecskénk, 17 hektár gyepterületünk és napi 300 liter kapacitású tejfeldolgozó üzemünk van. Őstermelőként saját termelésű kecsketejet dolgozunk fel egyedi, különleges háztáji biotermékekké. Gyűrűfű, ahol élünk, ökofalu. Kecsketenyésztés, kecsketej, kecskesajt.

Tündérmajor Kecsakefarm
Kecskefarm a Kőhegyen
http://www.nana.hu/hivatas/kecskefarm-a-kohegyen-35364.html

A kecskék tejében nincs tejallergiát okozó összetevő; ásványianyag- és vitamintartalma pedig meghaladja a tehéntejét. Mivel orotsavat is tartalmaz, előszeretettel javasolják daganatos betegeknek. Mindezek ismeretében határozta el Komlósi Gábor és Enikő, hogy elkezdenek bio-kecsketejet termelni.

Kecskefarm a Kőhegyen
Mini kecskefarm Biatorbágyon
http://kecske.hu

Alpesi és alpesi jellegű kecskéket tartunk Biatorbágyon, elsősorban saját kecskesajt és kecsketej igényünk kielégítésére. Valamint kecsketejes szappan készítésével is szeretnénk foglalkozni a jövőben.

Mini kecskefarm Biatorbágyon
Hirdetések
Oldal leírása
kecske.wyw.hu: Kecske katalógus kecskefarm, kecsketenyésztés, kecsketúró, képek, videók, kecskefajták, ételek, receptek, fórumok, kecskés mesék, kecsketej, kecskefejés, betegségek, klub, magyar tenyésztők, termékek.
Gyűjteményünkben 163 válogatott kecske témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 163 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 44308