Kecsketúró > Kecske - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kecsketúró > 3 weboldal. Kategória leírása: Kecsketúró, túró készítése, információk.

kecske.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kecsketúrós-sajtos paprikaladik
Kecsketúrós-sajtos paprikaladik
http://www.mindmegette.hu/kecsketuros-sajtos-paprikaladik.recept

A kecsketúrót és a tejszínes krémsajtot jó levegősre-habosra kikeverjük. Lazán beledolgozzuk a hagymát, a mustármagot, a mustárt, a felaprózott snidlinget, a petrezselymet, az áttört fokhagymát, ízlés szerint sót és (frissen) őrölt borsot...

www.mindmegette.hu
Tejgazdaság és kecsketúró
Tejgazdaság és kecsketúró
http://www.biokultura.org/biokultura_folyoiratok/2002/2002_1/kecsketuro.html

Biokultúra újság - Most a magyar tejgazdaság „életpályája” után két értékes termékről, a kecsketúróról és a lágy kecskesajtról részletesen is beszámolunk. Kecsketúró: Változatok: natúr vagy enyhén sós. Készítése: melegített, beoltott aludttejből készül. A tejet azért kell melegíteni, mert előző napi tejet használunk fel, ugyanis a friss kecsketej erősen baktericid (baktériumölő) tulajdonságú. Legalább 6 órát kell várni a feldolgozhatóságig.

www.biokultura.org
Készítsünk túrót!
Készítsünk túrót!
http://mindenamikecske.blogspot.com/search/label/T%C3%BAr%C3%B3

Könnyedén juthatunk friss házi kecske túróhoz. Ne tegyük hűtőbe a friss tejet hanem hagyjuk állni 2-3 napig míg a tej megalszik. Forraljuk fel! A túró a forraláskor elkülönül a savótól.

mindenamikecske.blogspot.com
Oldal leírása
kecske.wyw.hu: Kecske katalógus kecskefarm, kecsketenyésztés, kecsketúró, képek, videók, kecskefajták, ételek, receptek, fórumok, kecskés mesék, kecsketej, kecskefejés, betegségek, klub, magyar tenyésztők, termékek.
Gyűjteményünkben 163 válogatott kecske témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 163 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 44170