Események, programok > Kecske - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Események, programok > 9 weboldal. Kategória leírása: Események, programok.
Szponzorált linkek
Zsendice Sajtudvar
http://szarvasfarm.ke.hu/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=121

Kecsketejtől az ordáig - hogyan lesz a legelőfűből élelmiszer A kecsketartás, a fejés, a hagyományos sajtkészítés tradicionális, régi eszközökkel történő bemutatása kecskesajt-kóstolóval. A program időtartama kb.2 óra. A sajtudvarban folyamatosan megvásárolható többféle ízesítésű félkemény zsíros kecskesajtok: natúr, füstölt natúr, fokhagymás, füstölt-fokhagymás, kapros-fokhagymás, snidlinges, paprikás és medvehagymás. Zsendice Sajtudvar - Simonfai kecskefarm.

Zsendice Sajtudvar
Csoportos programok a Rosinante Fogadó***
http://rosinante.hu/programok

Gasztronómiai élményprogramok (minimum 8 fős csoport számára) Kecskesajt kóstoló: A résztvevők megismerkedhetnek a kézműves kecskesajt készítéssel, és természetesen kóstolhatnak és vásárolhatnak is. Biofarm látogatás: Ismerkedés a bio zöldségtermesztéssel, ahol mindenki maga húzhatja ki az éppen termő zöldségeket a földből. Rosinante Fogadó*** - Szentendrei-sziget.

Csoportos programok a Rosinante Fogadó***
utazzitthon - Valiskó Kecskefarm - Nagyréde
http://www.utazzitthon.hu/nagyrede_valisko_kecskefarm.html

Nagyréde határában, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található a kecsketenyésztő gazdaság, mely működését 1997-ben kezdte meg. Programok: - Sajtkóstolás gyerekeknek (10-50 fő): biogazdálkodás bemutatása; 5 féle, ízesített sajtkóstolás - Felnőtteknek (10-30 fő): biogazdálkodás bemutatása; 5 féle, ízesített sajtkóstolás - Kemencés program: kemencében sült gidahús, gazdaasszony sajtkínálata pirosra sült cipóval, bor a házigazda ajánlásával A programokhoz külön megrendelésre magyar népzenét biztosítanak. Rendezvényekre különböző ízesítésű, egyedi sajtrendelés. A vendégszerető háziak várnak minden érdeklődőt, eredeti falusi környezetben. Előzetes bejelentkezés, idő- és programegyeztetés szükséges.

utazzitthon - Valiskó Kecskefarm - Nagyréde
szallas.hu - Kecskefarm Tápiószentmárton
http://szallas.hu/Kecskefarm-T%C3%A1pi%C3%B3szentm%C3%A1rton

Pihenés a természetben! A városi emberek részéről egyre nagyobb az igény, hogy nyugodt környezetben pihenjenek a mindennapi fárasztó stressz után. Ehhez ajánlunk Önöknek egy rendkívüli lehetőséget! Budapesthez közel, a Gödöllői dombság és az Alföld találkozásánál fekvő Tápiószentmárton községben eredeti, természetes környezetben egy valódi kecskefarmon kialakított apartman várja a pihenni vágyókat! A farmon számtalan állat – kecske, kacsa, baromfi, kutya, macska – él természetes környezetben, mely nem csak a pihenést teszi hatékonnyá, hanem kisgyermekek részére felejthetetlen élményt biztosít!

szallas.hu - Kecskefarm Tápiószentmárton
programturizmus - Kővári Kecskefarm
http://www.programturizmus.hu/tpartner-kovari-kecskefarm-kaptalantoti-sajtko ...

Káptalantóti és Kékkút között van egy tanya félúton. Amolyan kecskefarm. Tanár házaspár lakja, távol a fény- és zajszennyezéstől, több száz kecskével, csüngőhasúakkal és mangalicákkal, szamarakkal és kiadó szobákkal.

programturizmus - Kővári Kecskefarm
Osztálykirándulás a Zsendice Sajtudvarba
http://zsendicesajtudvar.hupont.hu/14/osztalykirandulas

Szeretettel és tartalmas programokkal várom az osztályokat a kicsiktől a nagyokig. A szállást a simonfai kulcsosházak biztosítják. Az iskolások betekintést nyerhetnek egy kisgazdaság működésébe, megismerkedhetnek a sajtudvar, illetve a kecsketanya állataival, a sajtkészítés rejtelmeivel, és a zselici táj szépségeivel. A gyerekek szórakoztató programjaiban a környezeti nevelés is fontos szerepet kap. A napi barangolások után közös sütés-főzéssel teszünk méltó pontot a nap végére, mellyet rendszerint nagyon szoktak élvezni mind a gyerekek, mind a felnőttek. Azok az osztályok, melyek itt töltötték az osztálykirándulást elégedetten, és valami többel távoztak Simonfáról.

Osztálykirándulás a Zsendice Sajtudvarba
Simonfai kecskefarm - Oktatás
http://zsendicesajtudvar.hupont.hu/15/oktatas

Hamarosan várom a kecsketanyára a mezőgazdasági szakközépiskolák tanulóit, és az agrár egyetemek hallgatóit a szakmai gyakorlatok eltöltésére. A tanya akkreditációja folyamatban van.

Simonfai kecskefarm - Oktatás
Nyílt nap a Tündérmajorban
http://www.freeweb.hu/kecskesajtgyurufu/01nyiltnap.htm

Kecskesajt készítési bemutató. Sokan rátalálnak a honlapunkra és kérdik, meglátogathatnák-e a gazdaságunkat, és ha igen, mikor. Ezért már évek óta egy számunkra kényelmesebb megoldást választunk: arra kérjük az érdeklődőket, hogy mind ugyanazon a napon jöjjenek. Erre a legalkalmasabb nap Pünkösd vasárnapja: nekünk az ökopiac miatt a szombat sose jó, és így a látogatóinknak sem kell hétfőn hullafáradtan beesni a munkahelyre a vasárnapi program miatt...

Nyílt nap a Tündérmajorban
Hagyományőrző programok
http://www.matratourist.hu/hu/urlap_disznovagas-id194.html

Nagyréde határában, gyönyörû természeti környezetben, rét mellett, erdõtõl, horgásztótól 200-300 méterre található a kecsketenyésztõ gazdaság, mely mûködését 1997-ben kezdte meg.

Hagyományőrző programok
Hirdetések
Oldal leírása
kecske.wyw.hu: Kecske katalógus kecskefarm, kecsketenyésztés, kecsketúró, képek, videók, kecskefajták, ételek, receptek, fórumok, kecskés mesék, kecsketej, kecskefejés, betegségek, klub, magyar tenyésztők, termékek.
Gyűjteményünkben 163 válogatott kecske témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 163 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 44308